Quality in Security and Service


QSS SECURITY

Afbeelding bij QSS SECURITY

QSS Security is een particuliere beveiligingsorganisatie. Wij richten ons op de beveiliging c.q. bewaking van gebouwen en terreinen met als specialisatie hotel- en receptiediensten.

Door deze specialisatie weten wij dan ook als geen ander wat service en dienstverlening inhoudt. De beveiligingsbeambten van QSS Security worden kosteloos intern opgeleid. Tevens dienen al onze medewerkers in het bezit te zijn van een BHV diploma of de cursus hiervoor te gaan volgen.

De beveiligingsbeambten van QSS Security zijn door Justitie gescreend en beschikken over het diploma Beveiliger 2 of gelijkwaardig.Hotels

De eerste kennismaking binnen een bedrijf verloopt vaak via een portier of receptionist(e). Dit moment is zeer belangrijk, er bestaat immers geen tweede kans voor een eerste indruk!
De beveiligingsbeambten van QSS Security hebben onder andere een zeer uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met name in hotel-/receptiewerk en night-audit werkzaamheden.
Om die reden kan QSS Security ook één van de grootste hotels van Nederland tot zijn klante...Objectbeveiliging

Een beveiligingsbeambte kan al dan niet geüniformeerd uw object bewaken door preventief aanwezig te zijn en de specifieke beveiligingsprocedures uit te voeren.

Een objectbeveiliger van QSS Security kan naast het hierboven genoemde tevens de taken van uw balie-/receptiemedewerker overnemen.

Wij weten dat onze medewerkers voldoende bekwaam zijn om deze taak voor uw onderneming naar behoren in te vullen.
Naast het bedienen van de telefooncentr...Winkelsurveillance

De winkelsurveillant loopt controlerondes in winkelcentra en/of door winkels waarbij hij alert is op winkeldiefstal en ordeverstoring. Dit geeft de bezoekers en winkelpersoneel een veilig gevoel.

Zijn taken zijn enerzijds van toezichthoudende en repressieve aard, zoals het preventief surveilleren, het controleren van publiek en personeel bij verlaten of betreden van het pand, het toezicht houden op goederen- en geldstromen, het optreden bij in...Bewaking

Het preventief aanwezig zijn van beveiligingbeambten en het lopen van controle rondes is bij bewaking nummer één.
De beveiligingsbeambten van QSS Security herkent u aan de stijlvolle kleding en de professionele equipement die op diverse divisies van beveiliging zijn toegespitst.

Door specialisatie en interne opleiding zijn de beveiligingsbeambten van QSS Security zeer goed in staat om zowel preventief als repressief te kunnen op treden. Zij b...Receptie diensten

Bij bijna elk bedrijf vormt de receptionist(e) het visitekaartje van uw onderneming.
In de meeste gevallen is hij/zij het aanspreekpunt voor uw relaties en een correcte benadering is daarom uiterst belangrijk.
Wij weten dat onze medewerkers voldoende bekwaam zijn om deze taak voor uw onderneming naar behoren in te vullen.

Wanneer er een beveiligingsbeambte achter de balie staat zal hier een preventieve werking van uitgaan. Een beveiligingsbe...Mobiele Surveillance

Waarschijnlijk heeft u zichzelf weleens afgevraagd of u bij het afsluiten van het pand niets over het hoofd heeft gezien. Uiteraard neemt dit extra stress met zich mee en komt dit uw nachtrust niet ten goede. Waarom zou u zich zorgen maken als wij deze zorg op ons kunnen nemen.

Door het laten uitvoeren van controlerondes en de preventieve werking die daar vanuit gaat verkleint u de kans aanzienlijk dat uw pand doelwit wordt van welke vorm van ...Alarmopvolging

Een inbraaksysteem gaat in alarm bij nacht en ontij en altijd op momenten wanneer het eigenlijk net niet uitkomt. (U ligt te slapen, bent op een feestje of woont niet in de buurt).

Alarmopvolging betekent voor ons dat u, of uw medewerkers, niet op ongewenste tijdstippen naar het pand hoeven te komen, en dat QSS Security door snel en efficiënt ingrijpen grotere schade weet te voorkomen.

Bij een calamiteit als: inbraak, brand, lekkage, techn...Visitatie

Een bijzonder onderdeel van de werkzaamheden van een beveiligingsbeambte kan zijn het visiteren van een ieder die het pand, object of terrein verlaat.

Onder visitatie wordt verstaan: onderzoek van tassen, pakjes, kofferruimten van auto's en dergelijke.

Vandaag de dag kan er een aanzienlijke lijst van schadelijk invloeden worden opgesteld welke de voortgang en veiligheid van een organisatie kunnen bedreigen. Diefstal en verduistering van goedere...Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag