Vorm voor achtergrond

Opleidingen

 

BHV

QSS Security verzorgt BHV cursussen op locatie en wij leveren maatwerk dat voorziet in de behoefte van uw organisatie. Uiteraard kunt u zich ook opgeven voor de BHV-basis cursus of herhalingscursus locatie Hengelo (Ov). De AED opleiding is een onderdeel van deze cursus.

AED

QSS Security verzorgt AED cursussen op locatie en wij leveren maatwerk dat voorziet in de behoefte van uw organisatie. Uiteraard kunt u ook zich ook opgeven voor de AED opleiding locatie Hengelo (Ov).

Opleiding beveiliger 2 en 3

In samenwerking met het ROC van Twente en Het Landstede verzorgen wij de opleiding beveiliger 2 en 3 (coördinator). Het praktijkgedeelte wordt door QSS Security verzorgd. U weet voordat u start dat u een stageplaats heeft. Tijdens het intake gesprek zal duidelijk worden wie uw stagebegeleider is, welke werkzaamheden u gaat verrichten en waar u deze zult verrichten.

Wanneer u geen dagopleiding wenst te volgen neem dan telefonisch contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Agressietraining

In deze cursus leert u om te gaan met verbale en non-verbale agressie. Dit zal o.a. in de vorm van een rollenspel plaatsvinden. Tevens krijgt u een basiskennis van zelfverdedigingstechnieken.

Na het positief volgen van de cursus BHV, AED en Agressietraining ontvangt u het bijbehorende certificaat, zodat u als bedrijf weer aan de wettelijke eisen kunt voldoen.

Erkend LeerbedrijfVan der Valk

Ons hotel in Enschede is sinds de opening in veilige handen bij de heren van QSS.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag