Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Alarmopvolging

Afbeelding bij Alarmopvolging

Een inbraaksysteem gaat in alarm bij nacht en ontij en altijd op momenten wanneer het eigenlijk net niet uitkomt. (U ligt te slapen, bent op een feestje of woont niet in de buurt).

Alarmopvolging betekent voor ons dat u, of uw medewerkers, niet op ongewenste tijdstippen naar het pand hoeven te komen, en dat QSS Security door snel en efficiënt ingrijpen grotere schade weet te voorkomen.

Bij een calamiteit als: inbraak, brand, lekkage, technische storingen of vandalisme, kan er vaak zelfstandig of in overleg met de opdrachtgever actie worden ondernomen.

Onze surveillancedienst staat 24 uur per dag 365 dagen in het jaar voor u klaar.Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.

Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.

P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag