Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Mobiele Surveillance

Afbeelding bij Mobiele Surveillance

Waarschijnlijk heeft u zichzelf weleens afgevraagd of u bij het afsluiten van het pand niets over het hoofd heeft gezien. Uiteraard neemt dit extra stress met zich mee en komt dit uw nachtrust niet ten goede. Waarom zou u zich zorgen maken als wij deze zorg op ons kunnen nemen.

Door het laten uitvoeren van controlerondes en de preventieve werking die daar vanuit gaat verkleint u de kans aanzienlijk dat uw pand doelwit wordt van welke vorm van criminaliteit dan ook. Uiteraard kan de uitvoering van controlerondes met de opdrachtgever per object worden overlegd. Zo kunnen bijvoorbeeld brand- en sluitrondes, externe controlerondes, sluitbegeleiding, interne controles, of openingsrondes onderdeel zijn van uw pakket.

Controlerondes vinden plaats op onregelmatige tijden. Tijdens de ronde wordt er gelet op onregelmatigheden in de breedste zin van het woord. Zo letten onze surveillanten ondermeer op vandalisme, inbraak, brand en andere schades. Wanneer er onregelmatigheden worden waargenomen zal dit zo spoedig mogelijk door de surveillant worden verholpen.

Uiteraard gelden verhoogde risico’s niet alleen voor uw pand, naastgelegen panden hebben er uiteraard eveneens mee te maken. Met name bedrijvenparken en industrieterreinen zien er doorgaans ’s avonds en ’s nachts verlaten uit. Om die reden kunt u besluiten om de handen ineen te slaan.

Door, in onderling overleg, een collectief beveiligingsplan op te stellen bent u efficiënt, effectief en economisch beveiligd. Deze rondes hebben een sterk preventieve werking en doordat bij een collectief beveiligingsplan alle deelnemers meebetalen blijven de kosten beperkt.Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.

P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.

Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag