Vorm voor achtergrond

Mobiele Surveillance

Waarschijnlijk heeft u zichzelf weleens afgevraagd of u bij het afsluiten van het pand niets over het hoofd heeft gezien. Uiteraard neemt dit extra stress met zich mee en komt dit uw nachtrust niet ten goede. Waarom zou u zich zorgen maken als wij deze zorg op ons kunnen nemen.

Door het laten uitvoeren van controlerondes en de preventieve werking die daar vanuit gaat verkleint u de kans aanzienlijk dat uw pand doelwit wordt van welke vorm van criminaliteit dan ook. Uiteraard kan de uitvoering van controlerondes met de opdrachtgever per object worden overlegd. Zo kunnen bijvoorbeeld brand- en sluitrondes, externe controlerondes, sluitbegeleiding, interne controles, of openingsrondes onderdeel zijn van uw pakket.

Controlerondes vinden plaats op onregelmatige tijden. Tijdens de ronde wordt er gelet op onregelmatigheden in de breedste zin van het woord. Zo letten onze surveillanten ondermeer op vandalisme, inbraak, brand en andere schades. Wanneer er onregelmatigheden worden waargenomen zal dit zo spoedig mogelijk door de surveillant worden verholpen.

Uiteraard gelden verhoogde risico’s niet alleen voor uw pand, naastgelegen panden hebben er uiteraard eveneens mee te maken. Met name bedrijvenparken en industrieterreinen zien er doorgaans ’s avonds en ’s nachts verlaten uit. Om die reden kunt u besluiten om de handen ineen te slaan.

Door, in onderling overleg, een collectief beveiligingsplan op te stellen bent u efficiënt, effectief en economisch beveiligd. Deze rondes hebben een sterk preventieve werking en doordat bij een collectief beveiligingsplan alle deelnemers meebetalen blijven de kosten beperkt.Van der Valk

Ons hotel in Enschede is sinds de opening in veilige handen bij de heren van QSS.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag