Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Receptie diensten

Afbeelding bij Receptie diensten

Bij bijna elk bedrijf vormt de receptionist(e) het visitekaartje van uw onderneming.
In de meeste gevallen is hij/zij het aanspreekpunt voor uw relaties en een correcte benadering is daarom uiterst belangrijk.
Wij weten dat onze medewerkers voldoende bekwaam zijn om deze taak voor uw onderneming naar behoren in te vullen.

Wanneer er een beveiligingsbeambte achter de balie staat zal hier een preventieve werking van uitgaan. Een beveiligingsbeambte van QSS Security zal zaken opmerken die doorgaans door een balie-/receptiemedewerker niet worden opgemerkt.

Bij calamiteiten beschikt u over iemand met de benodigde kennis en vakbekwaamheid in uw bedrijf. Tevens zal dit het veiligheidsgevoel van uw bezoekers en personeel ten goede komen.P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.

Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.

Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag