Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Bewaking

Afbeelding bij Bewaking

Het preventief aanwezig zijn van beveiligingbeambten en het lopen van controle rondes is bij bewaking nummer één.
De beveiligingsbeambten van QSS Security herkent u aan de stijlvolle kleding en de professionele equipement die op diverse divisies van beveiliging zijn toegespitst.

Door specialisatie en interne opleiding zijn de beveiligingsbeambten van QSS Security zeer goed in staat om zowel preventief als repressief te kunnen op treden. Zij bieden service waargewenst maar zullen ook doortastend optreden waarnodig.

QSS Security staat voor u klaar als het gaat om de bewaking van:

  • panden
  • woningen
  • winkels
  • parkeerplaatsen/-garages
  • bouw/terreinen
  • camera bewaking (CCTV)
  • overige objecten


Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.

P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.

Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag