Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Winkelsurveillance

Afbeelding bij Winkelsurveillance

De winkelsurveillant loopt controlerondes in winkelcentra en/of door winkels waarbij hij alert is op winkeldiefstal en ordeverstoring. Dit geeft de bezoekers en winkelpersoneel een veilig gevoel.

Zijn taken zijn enerzijds van toezichthoudende en repressieve aard, zoals het preventief surveilleren, het controleren van publiek en personeel bij verlaten of betreden van het pand, het toezicht houden op goederen- en geldstromen, het optreden bij incidenten, de controle van brand- en vluchtwegen, het ontruimen bij calamiteiten, het bedienen van alarmeringssystemen etc.

Anderzijds is de winkelsurveillant dienstverlenend aanwezig en staat bezoekers vriendelijk te woord. De winkelsurveillant signaleert verder ontwikkelingen op het gebied van diefstalmethodes en doet suggesties ter verbetering van de instructies.P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.

Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.

Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag