Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Visitatie

Afbeelding bij Visitatie

Een bijzonder onderdeel van de werkzaamheden van een beveiligingsbeambte kan zijn het visiteren van een ieder die het pand, object of terrein verlaat.

Onder visitatie wordt verstaan: onderzoek van tassen, pakjes, kofferruimten van auto's en dergelijke.

Vandaag de dag kan er een aanzienlijke lijst van schadelijk invloeden worden opgesteld welke de voortgang en veiligheid van een organisatie kunnen bedreigen. Diefstal en verduistering van goederen uit een bedrijf kunnen voor grote schade zorgen. Er zijn echter ook situaties denkbaar waarbij het gewenst is dat er bepaalde goederen juist niet in een bedrijf terechtkomen.

Visitatie kan indien goed uitgevoerd, een positieve invloed hebben om juist deze ongewenste situaties te voorkomen.Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.

Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.

P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag