Quality in Security and Service

Vorm voor achtergrond

Brand- en sluitronde

Afbeelding bij Brand- en sluitronde

Om uw bedrijf afdoende te beveiligen, is een brand- en sluitronde van essentieel belang. Middels deze ronde word het bedrijf aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen.
Door deze rondes door onze beveiligingsbeambten te laten lopen heeft u de zekerheid dat uw pand door specifiek hiervoor opgeleide beveiligingsbeambten wordt afgesloten en uw eventueel aanwezige beveiligingsinstallatie op de juiste wijze wordt ingeschakeld.

Verder wordt bij deze ronde speciale aandacht besteed aan:
 

  • brandgevaarlijke situatie's
  • uitschakelen van elektrische en/of mechanische apparatuur
  • aanwezigheid en bereikbaarheid van blusmiddelen
  • het vrijhouden van vluchtwegen en het controleren van veiligheidsaanduidingen
  • compartimentering door sluiten van deuren en ramen
  • clean desk* controle
  • de controle van het al dan niet aanwezig zijn van (on-)bevoegden


Van alle geconstateerde onregelmatigheden zal in overleg met u een rapportageformulier worden opgemaakt. Dit rapport wordt door de beambte achtergelaten op een van tevoren afgesproken plaats.

* clean desk is een benaming voor het 'schoon' achterlaten van de werkplek(ken).
Met schoon wordt bedoeld het veilig (bij voorkeur in een safe) opbergen van vertrouwelijke gegevens.Edwin Geerligs - Security Manager

Al meer dan 10 jaar zijn wij klant bij QSS Security. Wij ervaren QSS Security als een betrouwbare partner die zeer flexibel en ad-hoc is in de diensten die zij leveren. Als klant zijn wij dan ook zeer tevreden over de samenwerking met QSS Security en de relatie die wij in de jaren hebben opgebouwd.

P. van der Valk

Al jaren zijn diverse hotels van Van der Valk in veilige handen bij de heren van QSS.

Kay Franke - Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo is een stijlvol viersterren superior hotel met oprechte gastvrijheid. Ons gedreven team werkt 24/7 om onze bezoekers en gasten een comfortabel podium te bieden voor hun verblijf. Het team van QSS Security sluit hier naadloos bij aan met hun uitstekende service.


Vragen of opmerkingen

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons tijdens kantooruren op 074 357 79 96.

Afbeelding pijl omlaag